Шахтар

Їх називають гірники,
Але вони простіє люди,
Для нас це просто шахтарі,
Які працюють тут усюди.
Вони й у день ,і у ночі
Йдуть працювати на роботу,
І проливають піт в труді
На благо рідного народу.
І не жахаються нічого,
Коли на шахту вони йдуть,
Бо вони знають «Якже люди
Та без вугілля проживуть?»
І вже нічого не жаліють
Для незалежной України,
і для добробуту в родині
Вони працюють щогодини!


Рецензии