Прошу

Дай я тебе обніму,
один разочок.
Прошу.
Тільки на мить,
і відпущу.
Прошу.
Хочу відчути тепло,
твого тіла.
Це тільки на мить,
на секунду.
І всі емоції,
знову відчую.
Тільки на секунду,
дай я себе щасливою,
відчую.
Прошу, дай я тебе обніму,
тільки один разочок,
я тебе прошу...

13.03.13


Рецензии