Кiнець буття

Чуєш як рипить
Вся земная вісь,
Що як трісне вмить
Наче старий віз.

Певно все злетить
Десь в космічну даль,
Де не можна жить
На великий жаль.

Люди нищать світ,
Де вони живуть,
Скрізь пустелі слід,
Де вони пройдуть.

Знищують живе,
Труять все навкруг,
Тихо смерть пливе
З ядерних їх рук.

Стогне світ й мовчить,
Тільки вісь рипить,
Як же люд навчить
Все живе любить?

Зійде ж нанівець,
Пропаде життя,
Вже тоді кінець
Людського буття.
14. 02. 98


Рецензии