Монолог злодiйства

Хто не сміється той плаче,
Хто не сумує той скаче,
Хто не краде той бідує
Й щастя собі не збудує.

В світі не може прожити
Той хто не може дурити,
Совість і чесная праця
Злиднями можуть озваться.

Будем із злиднів сміятись,
Красти і чесними зватись,
Дурнями воду возити,
В маслі вареником жити.

Що нам до тих, що бідують,
В злиднях живуть і працюють,
Будемо їх грабувати,
Бо ми злодійства солдати.
21. 02.98


Рецензии