В мушлi

Оселюся в мушлі,
Там безпечно жить,
У часи сутужні
Краще так зробить.

Розвелось багато
Нелюдів-вовків,
А для них як свято
Різать тих, що стрів.

Хай вони спочатку
Виріжуть своїх,
Для свойого статку
Знищать хай усіх.

Аж тоді із мушлі
Вилізу і я,
Щоб на плечі мужні
Сперлася сім’я.

І я знов, як нині,
Буду тихо жить
У своїй хатині,
З краю що стоїть.

Мабуть забагато
Ще таких як я,
Бо щось не завзята
Вкраїнська сім"я.
24.01.99


Рецензии