Легеньке та важке

Легеньке та важке

По небу літають хмаринки -
Біленькі, легенькі пушинки,
І повзають чорнії хмари,
Важкезні грозові отари.

Не довго грозові блукають.
Темніють, дощем випадають,
Безжурні біленькі хмаринки
Розтануть неначе сніжинки.

Приємні нам білі хмаринки,
Безкорисні білі пушинки,
Лякають нас чорнії хмари,
Дощів життєдайних ангари.

Все легке безслідно щезає,
Нічого в житті не лишає,
Важке - то як дощик на ниву,
Життєвую збуджує силу.
16.01.99


Рецензии