Вiримо

Хочемо вірить у краще,
Хочемо тільки добра,
Вірим - минає найважче,
Щастя приходить пора.

Віра вселяє надію
В доброму світі пожить,
Думаєм - здійснимо мрію,
Ось зачекаєм ще мить.

Терпим, чекаємо, вірим
Та вже минає життя.
Димом розвіялась сірим
Мрія про краще буття.

Дітям пора наступає
Щастя собі будувать.
Може, це їм випадає
В світі добра проживать.

Марево щастя постійно
Манить до себе людей,
Ловимо та безнадійно
Марево людських ідей.
24.10.98


Рецензии