Музика

Замовкайте слова,
Ви такі невиразні.
Нехай скрипка співа
Старі пісні й сучасні.

Хай оркестр зазвучить,
Хай заповнять нас звуки,
Можна знов пережить
Щастя, радість і муки.

Передать нема слів
Про що музика грає,
Вихор як почуттів
У душі підіймає.

В ритмах музики ми
І ростем і мужнієм,
Будем з нею дітьми,
Посумуєм й зрадієм.

Звуки музики в нас
Поселилися змалку,
І звучать повсякчас
До самого останку.
13.10.98


Рецензии