***
В цім, напевно, й чарівність життя.
Нові плани, нові перспективи
Вносять в серце нові почуття.
Й ти мінлива, як в небі зоринка,
Що красою примхливо горить.
Тільки сонце прикриє хмаринка, -
Пропадає чаруюча мить.
Я в роботу пірнув з головою,
Щоб забути роздвоєність снів.
Зачаруй, запануй наді мною,
Відведи, розірви тугу днів.
Хочу я відпочити душею,
Заблукати в мереживі мрій.
Залишись, залишайся моєю
На хмільнім полустанку надій!
Свидетельство о публикации №113031411681
Галина Шевчун 15.03.2013 21:34 Заявить о нарушении
Мыкола Ковальчук 15.03.2013 21:43 Заявить о нарушении