Сльози

Сльози ллються.
Так важко на душі,
так важко втриматись,
не закричати.
Адже так болить всередені,
і серце зажимається.
Але треба мовчати,
треба усміхатися.
А сльози,
далі будуть йти.
Так багато хочеться сказати,
але нема потрібних слів.
Ллються,
вони ж не просто так, але чому?
Знаєш.
Потрібно руками обличча закрити,
адже може хтось побачить,
не зрозуміє.
Але біль не закрити,
він рветься назовні.
Витираєш їх з очей,
потрібно, знаєш.
Сльози,
потрібно за мовчати,
адже вони вже ллються,
и не зупинити хвилю емоцій.
   
14.03.13


Рецензии