колко лудост крият думите
без мен
а слънцето е още
охладено
измислено
обичам
зачевам сърдечен уют
от извора на думите
загребвам
лицето си мия
с любов
дишам...и с хъс
събирам ухания
и вода
благословена
жадна съм
за...теб
Свидетельство о публикации №113031304035