Сповiдь алкаголiка

В алкогольнім стані
Все життя пройшло,
Наче у тумані
Все навкруг було.

Світу я не бачив,
Тільки пив і пив,
Пляшками відзначив
Час коли я жив.

Було б в гори лізти,
Плавать і пірнать,
За науки сісти,
Щоби світ пізнать.

Та життя не склалось,
Мелькнуло як мить,
Доброго не сталось,
Нащо було й жить.
01. 06. 99


Рецензии