Друг

Мій друг упав в дорозі,
Потрапив у біду,
Він далі йти не в змозі,
Я також не піду.

Підтримаю я друга,
З ним розділю біду,
В двох легше перти плуга,
Шукать свою звізду.

Я вірю - разом з другом
Нема нам перешкод,
Ми з радістю і сумом
Досягнемо висот.

Висот добра і щастя,
І кращого буття,
Сумуєм, що не вдасться
Продовжити життя.
31.05.99


Рецензии
Хороший стих!
С другом можно достичь любых высот, Вы правы.
Сам многого не осилишь!!!!!!

С уважением.

Виталий Тунников   13.03.2013 09:27     Заявить о нарушении