Вiрмо

Вірмо у кохання,
Вірмо у любов,
Щоб здійснить бажання -
Повторитись знов.

Їсти, пити, спати,
По землі ходить
І любов не знати -
Скніти а не жить.

Жити то любити
І дітей родить,
І себе зуміти
В дітях повторить.

Будемо ж любити,
Будемо ж кохать,
Для дітей робити,
Щастя будувать.
17.05.99


Рецензии