Подих весни

Листям зеленим шепоче весна,
Подихом теплим чарує,
Знову навколо тільки вона
В білім цвітінні царює.

Тільки весною співа соловей
Все про любов і кохання,
Він зачаровує співом людей,
Будить любовні бажання.

Царство любові і царство добра
Тільки з весною приходять
І наступає щаслива пора -
Люди кохання знаходять.

Все воскресає від сну до життя
Тільки весна наступає,
Душі людськії бажають злиття -
Кращого щастя немає.

Хочеться кожну весну св`яткувать,
Щоби любити й кохати,
Хоч і відомо - цьому не бувать,
Старість не можна здолати.
04.05.99


Рецензии