Чаруе весна

Чарує весна

Знову буяє весна,
Знову співа соловей,
Знову чарує вона
Душу і серце людей.

Чуєш як все ожива,
Кожен радіє весні,
В кожного серце співа,
Гинуть всі думи сумні.

Це наступила пора
В парі, в коханні пожить
Для майбуття, для добра
Щоби себе повторить.

І пригадаємо ми
Наших любимих батьків,
Також себе ще дітьми,
Радість прожитих років.

Наші батьки все дали,
Щоби нам в світі пожить,
Щоби ми далі пішли,
Їм уже це не зробить.

Будем кохати й любить,
Щоби продовжити путь,
Будем майбутнє творить
Поки ще можем дихнуть.
03.05.99


Рецензии