Забудь i пам ятай

Забудь і пам`ятай

Забудь своє страждання,
Забудь про гіркоту життя,
Про зрадництво кохання
І їм не буде вороття.

Забудь душевні болі
І про брехливе каяття,
Забудь невдачі долі
І їм не буде вороття.

Забудь про всяке горе,
Що принесло тобі життя,
Твій дух його поборе
І злу не буде вороття.

А пам'ятай про ніжність,
Палку нестримність почуття,
Про дружбу і про вірність
І їм не буде забуття.

І пам'ятай хороше
Та радість, що вдалось пожить,
Молись щоб жити довше
Та зла нікому не робить.
24.04.99


Рецензии