Друже

Не хвилюйся, друже,
Є у нас ще час,
Щоб любити дуже,
Щоб любили й нас.

Працювати будем,
Бо так звикли жить,
В праці ми забудем
Що у нас болить.

Дружба і терпіння,
Праця і любов -
Це життя коріння
Кожен з нас знайшов.

Не турбуйся, друже,
Ми ще поживем
Правда, сиві дуже
І поволі йдем.

Не хвилюйся, друже,
З нами дружить час,
Закаляйся, муже,
Кров ще гріє нас.
22.04.99


Рецензии