Все пройшло

Що було все пройшло,
І назад не вернеться
Ні добро, а ні зло,
Час над нами сміється.

Залишилась у нас
Лише згадка і жалість,
Що забрав усе час,
Що настала вже старість.

Як були молоді
Ми хотіли щоб мрії
Вже здійснились тоді
І збулися надії.

Мрії зникли, як дим,
Час над ними сміявся,
Щоб забрати за тим
Все чого він торкався.

Без надії живем,
Все пройшло, все пропало,
Все з собою візьмем,
Щоб і згадки не стало.
19.04.99


Рецензии