Удача i не удача

Стрибаємо до неба
Як щось вдалось зробить,
І мріємо що треба
Багато ще створить.

Спіткала  не удача,
Ми ходим як гроза,
Одна у нас задача -
Не капала б сльоза.

Ось так й живем у світі
Від радості до сліз,
Бо з протирічь ми звиті
Й задерли гордо ніс.

Ніхто не допоможе
Позбутись не удач,
Як кожен сам не скаже -
Гординя, ти пробач.

Я знаю є хтось кращий,
Що вміє все робить,
Удачами багатший
І зможе всіх навчить.

Учись ловить удачу,
Її не оминать,
Вирішуй цю задачу
Як хочеш щастя мать.
09.04.99


Рецензии