Грошi

Ходять по вулицях люди,
Кожен у справах спішить,
Хочуть устигнуть усюди,
Трохи грошей заробить.

Хто ж без грошей жити може,
Гроші всьому голова,
Сваримось, чубимось довше
Як їх ні в кого нема.

Їх не буває багато,
Мало грошей як завжди,
Гроші це мати і тато,
Їх неможливо знайти.

Марево скорше впіймаєм,
Ніж назбираєм грошей,
З голоду нагло сконаєм,
Намір не здійсним оцей.

Ходим, мудруєм всіляко,
Врешті же будем кричать:
- Гроші віддай, злодіяко,
Менше гріхів будеш мать!

Ходять по вулицях люди,
В кожного думка одна -
Взять би злодійство за груди,
Вигребти гроші до дна.
02.03.99


Рецензии