ДУША
Свободу відшукує, піснями ллється
Затягне, то знову на мить обірветься
Знайшовши мелодію рваного серця.
Тремтить від любові, у відчаї б’ється
Летить наче вітер, буває сміється.
Сумує, хапає свій простір широкий.
По краю блукає, відшукує спокій.
Душа моя плаче, душа моя рветься
Змовкає, шукає себе, обізветься.
Присяде навколішки думку гадати
Як можна себе в цьому світі пізнати…
13.03.13
Свидетельство о публикации №113031312235
Алла Гринишина 20.02.2014 01:26 Заявить о нарушении
Тепла Вам в душі... радості та щастя в серці!
Олеся Пасечник 20.02.2014 11:13 Заявить о нарушении