Природа
Її збагнути не стачає сил.
З глибин віків - до батьківських могил -
Усе покрито щільно пеленою.
Я зачарований її красою,
Але не знаю: чого у світ прийшов?
Тут сонце світить, свіжість будить кров,
Веселка ніжно вигнулась дугою.
Природа - надчутливий механізм.
Тут все, від сліз до білизни беріз,
Сплановане незримою рукою.
Людина - центр природи, мозок, біль,
Зв'язки до неї в'ються звідусіль,
А обвід Всесвіту - за зоряною млою.
Свидетельство о публикации №113031311608
Людмила Юферова 15.03.2013 01:15 Заявить о нарушении
Мыкола Ковальчук 15.03.2013 21:38 Заявить о нарушении