Два крила
У Дикім Полі гріти кавуни,
Розсипе перше молоде латаття
У тиху заводь з теплої води.
Руде обтрусить з сонця ластовиння,
Вквітчає спини, руки і носи,
Впаде у землю відбірне насіння,
Проб'ються сходи дивної краси.
Це буде потім.Поки ж по городу
Поважно, гордо походжає грак,
Дбайливо стука дятел у колоду,
Летить в шпаківню із тополі шпак.
Весна прийшла і ожила природа,
Заплакали берізки край села,
Зігріла серце весняна погода
Й жіночі брови - ніби два крила.
Свидетельство о публикации №113031209723