креатив

Paradise? Я твій рай? Не сміши.
Butterfly. Хай летить. Не диши.
Little moon. Залишусь. Через дощ.
Heavy rain. На листах сивих рощ.

You'e my life. Хай не fine,
But моє.
Yesterday saw your eyes.
Злива ллє.
Hard location. Temptation in dream.
Твоє серце не стане моїм.
Моє серце не стане твоїм.
залишу твої eyes
In my dream.


Рецензии