Дитяча мрiя
В парламенті я буду засідати,
Призначу сам собі зарплату
І відпочинок в літню дату.
Задарма помандрую в закордони,
Не буду мати час писать закони,
Народ за мене хай працює,
А друг у Раді голосує.
Як виросту піду у депутати,
Великі гроші з того буду мати,
Про комерсантів буду дбати,
А про народ не схочу й знати.
Мене як будуть знову обирати,
То виборцям усім навчусь брехати,
Що стану я за них горою,
За них пожертвую собою.
Як виросту піду у депутати,
Тоді в житті я буду завжди мати
Великі гроші від держави
І безкоштовні всі забави.
06.09.99
Свидетельство о публикации №113031201957