Реквiем
Душа ридає -
Тебе немає,
Сльоза пекуча
За горло душить,
І неминуча
Розлука мучить.
Душа ридає -
Тебе немає,
Ніхто не вірить
В це чорне горе,
Біду не змірить
Як синє море.
Душа ридає -
Тебе немає,
На біль утрати,
На біль розлуки
Де сили взяти,
Здолати муки.
Душа ридає -
Тебе немає,
Закрив ти очі,
Побачиш Бога,
Для нас дні-ночі
Це лиш дорога.
Душа ридає -
Тебе немає,
Прощай покійний,
На суд хай лине
Душа спокійно,
Хай нечисть згине.
25.08.99
Свидетельство о публикации №113031201936