Гетьмани

Де поділися гетьмани,
Сіра маса навкруги.
Щось не видно їх між нами,
Тож і гинемо з нудьги.

А були б у нас гетьмани
Жити стало б веселіш,
Одягнули б ми жупани,
З ворогами були б зліш.

Ми тоді вже точно б знали,
Що нам треба будувать,
І ні в кого б не питали,
Що нам треба воювать.

Ми б тоді всі згуртувались,
І не лаялись би ми,
Патріотами всі б звались,
Гоноровими людьми.

Ми б Вкраїною гордились,
Пощастило де нам жить,
Хай гетьмани б відродились,
Будемо усіх  любить.
23.07.99


Рецензии