Незгода пануе

Незгода панує

Як в джунглях дрімучих,
В нас сила - закон,
І владі імущих
Нема перепон.

Чудна в нас країна,
Терплячий народ,
Простая людина
Стражда від незгод.

Незгода панує
У нашім краю,
І кожен будує
Країну свою.

В комуну прямує
Червоне капе,
Громада бідує,
До ринку іде.

Страждають без їжі
Всі люди прості,
Гуляють в Парижі
Бандюги круті.

Незгода в суспільстві
Великеє зло,
Страйкують умільці,
І гине село.

Терору бажають,
Крутої руки,
Вождю покладають
Червоні вінки.

Той кличе до рабства,
До волі не звик,
До бідного братства,
Щоб скніти весь вік.

Хто в ліс, хто по дрова,
От так ми й живем,
Земля в нас чудова,
До згоди всіх звем.

Покиньмо незгоди,
Мета лиш одна,
Жили щоб народи
У світі добра.
28.06.99


Рецензии