Колискова

«Спи дитинка, спи рідненька.
Засинай», – шепоче ненька.
Навіть сонечко давненько
Вже вляглось за небокрай.
Спи, дитинка, засинай.

Хай тобі насниться казка.
Спи, маненька, спи будь ласка,
Оченятка закривай.
Спи, дитинка, засинай.

Сплять вже бджоли,сплять ведмеді,
Спить на річці білий лебідь.
Сплять маненькі ведмежата
І маненькі пташенята.
І ти очі закривай…
Спи, дитинка… Засинай.

Твоя ненька тебе любить
І цілує, і голубить…
Рученяточка, давай,
Ти під ковдру заховай.
...Спи, рідненька, засинай.
...Баю-баюшики, бай-бай...


Рецензии
так и хочеться побалакаты по украйинськи.я на украинском хорошо читаю и говорю,но стихи не могу,думаю по русски.один раз в жизни написала стих на украинском про зиму в 4 классе,вместо сочинения.

Татьяна Парамонова Ма-Таня   12.07.2013 20:53     Заявить о нарушении