Цей вечiр з тобою

    

Всі думки опишу я свої на листку
Слова я зітру  почуття їх ніколи
Хай погане згорить що стоїть поміж нас
Як приходить весна зацвіти у  любові

       Пр
Я всі ночі без сну
Серце спокій не може найти
Я всі ночі без сну
Я тобою так марю
Не зуміє ніхто так любити тебе
Тільки я тільки я так ніхто не зуміє



Три  слова твої
Я чекаю я жду
Три  слова твої
А я тебе люблю
Змінять всю назавжди мою долю
Стане раєм життя
Поцілунки твої для мене
Назавжди усі ролі з тобою 
Я чекаю ціх слів
Прошепчу я з тобою їх разом
Обійму
Пригорну до себе
Не зуміє ніхто
Так тендітно і ніжно
Три  слова твої
Я чекаю я жду

        Пр 2р


Рецензии