Незнайомка на украинском

Яскрава квітка,що розкрилась від тепла
Ідеш по вулиці тай вся мов на долоні
Рішуча, сонячна, струнка
Мабудь ти  лагідна, палкА.
Шкода,що я з тобою не знайомий.

Коротку юбку вітер хвилей підійма,
Її рішуче, всеж, притримуєш   рукою;
Сьогодні ти- моя зоря,
Сьогодн скажеш: –я твоя.
Тож підійду знайомитись з тобою

Весняний Київ нас ласкаво обійме,
Зворушить  подихом оспіваних каштанів.
Нас ніч чудова пригорне
І хай ніколи не мине,
Бо я  тебе, чарівная, кохаю.


    1995


Рецензии