Наметове м стечко 2001 р к
Майбутнього надії,
Скрізь полум'яні речі,
Очікують "мессію".
Як острівець свободи,
Як правди острівець,
Як у мого народу
Обірваний терпець.
Чекали всі невдовзі,
Та марно, навпаки,
Вже стали на дорозі
У чергу "воронки".
Спиною по асфальту,
І більш не гомоніть,
Наметове містечко
Розкидане за мить.
Нащо скрутили руки?
За правду, за народ,
Шевченковим онукам
Знов затулили рот.
На місці "поєдинку" -
Ні жодної слідини,
Іще одна сторінка
В історії країни...
Свидетельство о публикации №113031104325
"Іще одна сторінка
в історії країни..."
Додаю:
http://www.stihi.ru/2018/04/19/2893 , а ще є "По киянину Булгакову".
Удачи
Юрий Заров 17.05.2018 09:57 Заявить о нарушении