***

Де безкраiсть та безорднiсть,
Там людина не живе.
Там блукаэ самовитiсть,
Бiлим лебедем пливе.

Тут людина - це планета.
Iй всi моляться весь час.
Тут немаэ очерету.
Тут э бiльше - це каркас.

Там царюэ радiсть жити.
Там немаэ рас i каст.
Тут тебе готовiвбити
За коштовнiсть всiх прекрас.

Там буваэ схiд i захiд.
Там гуде-спiваэ птах.
Тут всi скажуть дружо: "Нахер?"
А годинник все тiк-так...

 


Рецензии