Бiжить ручай
Iз гiр в долину,
Скрiзь зеленгай
У даль незриму.
Тече ручай
Й не знає долi -
Чи стрiне край,
Де рiк доволi.
Чи всохне десь
В краю безводнiм,
Чи щезне весь
В якiйсь безоднi.
Ось так i ми
Не знаєм долi -
Чи ждать пiтьми,
Чи щастя й волi.
17.12.99
Свидетельство о публикации №113031101978