Двадцяте столiття

Двадцяте столiття -
Пора лихолiття,
Убивства мiльйонiв
Без всяких законiв.

Пора терористiв
Червоних й фашистiв,
Сваволi тиранiв
Всiх iзмiв i кланiв.

Столiття науки
Для щастя i муки,
Польоту на Мiсяць,
Полину Полiсся.

Двадцяте минає,
На краще чекає
Люд в новому вiцi,
Хай бiд не зазнає
Нiхто в цiлiм свiтi.
17.12.99


Рецензии