Ми в юностi
Про свiтлеє щасливеє майбутнє,
Як по життю смiливо ми пiдем
I зробимо щось добре й незабутнє.
А в старостi життя у нас без мрiй,
Лише пригадуєм своє минуле,
Всю череду старих уже подiй,
Удачi та про щастя, що вiдчули.
У юностi немає що згадать,
У юностi попереду надiї,
У старостi запiзно щось чекать,
Вже все давно пройшло - життя i мрiї.
У юностi ми дивимось вперед,
У старостi - лише назад, в минуле,
Бо юнiсть це майбутнього повпред,
А старiсть - свiдок днiв, якi забули.
У юностi немає перепон,
Хай юнiсть майбуття собi збудує,
Природою встановлено закон -
Старе завжди за юнiстю сумує.
19.10.99
Свидетельство о публикации №113031101908