Квiти вiд водiя

У жіноче свято-
Привітань багато:
Квіти від коханих
Та гостей чеканних,
Ще й вірші, романси,-
А щоб з «Автотрансу»,-
За кермом, хто верше-
Сюрприз такий вперше!
Звикли до вітання
З щирим побажанням,-
На наших маршрутах
Стан тепла відчуто…
Дуже чемний знавець мандр-
Догарєв Олександр!
Чудова промова-
Петра Узунова,
Павлюченка дії-
З прапорцем надії!
Чули й телевісті,-
У чужому місті,
Де водій з реклами,
Цукерки – з квитками!!!
Але все те – проза,
Наш – вручав мімози!!!
Раді цій нагоді,-
Івану ЛагОді-
Водію-естету,-
Вдячність – до газети!
Майстерний у справі
Він,- у добрій славі!
Подив наш - не марний,-
Вчинок його – гарний!
Такий вітальний спектр,
Де мудрий директор!!!
08.03.2013р.   


Рецензии