Все-таки жива

Чуєш, чуєш, чуєш? Серце у долонях -
Б'ється з-поміж ребер, вирива' з грудей.
Любиш, любиш, любиш? Я - в твоїм полоні.
На твій світ змінила я усіх людей.

Знаєш, знаєш, знаєш? Поглядом у стелю.
Де тебе шукати? Потяги в пітьмі...
Ти чудово граєш, я сиджу в партері,
І лунають знову оплески зимі.

Бачиш, бачиш, бачиш? Говорив, що камінь
Замість серця в грудях і одвічний лід.
Так багато значиш і немов втрачаєш...
Я мовчу, як завжди, й лиш дивлюсь услід.

Чуєш, чуєш, чуєш, на весь світ як стука,
Б'ється там, у грудях? - Не така й черства.
Обійми знов ніжно і візьми за руку.
Твоє серце чую -  все ж таки жива.


Рецензии