Тр шки укра нсько л рики..

Хочу торкнутися твого обличчя,
Щоб руки запам'ятали..
Хочу відчути духовне величчя,
Щоб в темряві очі тебе пізнавали..

Хочу торкнутися тебе вустами,
Щоб ніжність по мені пройшла..
Щоб пам'ятати тебе роками..
Ніби благодать на мене зійшла..

Хочу відчути твої долоні,
Що так ніжно торкаються..
На довго я в твоєму полоні..
Мої очі з твоїми стрічаються..

Занадто довго шукала тебе..
Шукала мрії в віршах..
Хотіла відчути поруч тебе..
Тільки тебе, і нікого більше..


Рецензии