Весна красна
Тай шукає внученьку де вона
Соловейко дзвiнко так щебече
Зустрiчай Весна красна прийшла
I бiжить струмочок за тобою
Вiтерець шепоче лагiдно теж вiта
Вiолеттi саму першу квiточку
Розквiтай як пролicок, як Весна!
(онученці)
Свидетельство о публикации №113031101053