Чому природа плаче зi мною

Плаче природа..
 то плаче то холодіє то підмерза...
    Хвилює. Чекає. Зима нас таки покидає.
 Чому ж так повільно вона віддає..
       лаври свої...
   Сміливості треба додати весні...
        хай рвучке кохання...
                дарує мені...
    З тобою, без тебе,
               воно коло мене...
            зігріє... зворушить...
                мою тонку душу...


Рецензии