Кайткалармын эле

Э мин кайтып килэм тошлэремдэ.
Аяк баскам киндер паласка.
Йокыларым гына югалмаса.
Кайткалармын эле,иншалла.

Энкэй мине каршы алырсын.
Кайттынмы улым дип дэшерсен.
Котер кайнар коймак,эзер табын.
Тэмле ризык,кунел ни телэсен.

Узырмын мин куллар юып.
Ин кэдерле кунак кебек.
Рэхмэтлэрне энкэй жыеп алыр.
Син йорэкэ каймак, диеп.

Томан басыр иртэн урамны.
Бер колагым белэн генэ,гуя сизэм.
Энкэй мичкэ бэлеш куйганнарын.
Тормыйм эле,бары гына тузэм.

Сагыныпла кайтам тошлэремдэ.
Бу доньяда юллар аерылды.
Энкэй хэзер син жэннэттэ.
Мин гасырлар урап йорим.


Рецензии