Каргалар, юракни еб куйса агар

            ***
 Каргалар..юракни,еб куйса, агар
 Зурин,пустлоги хам,зархалин!
 Ундан, узлари лов ёнса-ю, хал-хал
 Юрак магрур, айта олади сирин
 Аммо,илонлар накш солса тилига
 Кимлигини,айта олмай колади!
 На мен окман,деб,онт ичар оклигига
 На,мен коп-кароман...дея олади..
    ***
 
            


Рецензии