Сени курдим

          ***
 Сени курдим,
 куриб колдим, ох..
 Кузларингдан,
 тилайман, панох
 Куйдирса хам,
 ута, мафтункор!
 Хам севинч-у,
 хам согинч-у,
 дор!
 Хам даъво-ю,
 илтижо-ю,
 уч
 Хам даво-ю,
 хам ижоб-у,
 куч!
 Хам тузок-у,
 хам олам,
 утинч
 Хам азоб-у,
 хам алам..
 укинч..
   ***

         


Рецензии