Без тебе сумую

Аккорды: Am, E, Dm, G, C.

Я сумую, без тебе сумую,
Навколо себе нікого не чую,
Іди вже, із серця мого!
Нащо, ти мене цілувала?
Нащо, надію давала?
Дай мені спокій, залиш одного.

Я друзів покличу, хочу набратись,
Я буду для них показово сміятись,
Наливаю, у келих вино…
А потім візьму гітару,
Ми підемо з ними гуляти до бару,
Але, тобі все одно.

Am, C
П.: Але Я...
Я не буду кричати,
Я буду мовчати,
А що серце болить,
Тобі не треба це знати! 2 р.
(21.01.13)


Рецензии