Олам кузингда булса

        ***
 Олам кузингда булса
 Нолам кузингда булса
 Алам кузингда булса
 Мен,нетай ахир?
 Оним кузингда булса
 Жоним кузингда булса-ю
 Имоним, узимда булса
 Мен,нетай,ахир?
 
        ***


Рецензии