Я знайду себе у радостi
У палаючому полум’ї.
Я знайду себе у сміхові,
У трояндовому запаху.
Я відчую себе в ніжності,
У дитячій ясній посмішці.
Я відчую себе в сумові,
У нічній росі під зорями.
Я побачу себе в обрії,
В Сонці, що сідає ввечері.
Я побачу себе здалеку –
У минулому й майбутньому.
11.06.2011
Свидетельство о публикации №113031005289