Дiета

Дiєта
    
Я не їм й не п`ю нiчого,
На дiєтi я сиджу,
Буду легшим за будького
I хмаринкою злечу.
    
Тiльки зле менi сьогоднi,
Гупа серце молотком,
Бiль стискає мої скронi,
З рота пре амiаком.
    
Силу волi треба мати,
Щоби витримати це,
Щоб нiчого не жувати,
Навiть мерзлеє сальце.
    
Якщо виживу я, браття,
То наїмся досхочу,
Розпалю тодi багаття
I картоплi напечу.
    
В казанi зварю я юшку,
Вип`ю чарку в двiстi грам,
Проковтну усю закуску,
А дiєту Вам вiддам.
16.08.2000


Рецензии