Поiду додому
Поїду додому
У рiднi краї,
Розвiяти втому
I бiди свої.
Пройдуся стежками,
Де бiгав малим,
Гаями й садками,
Приємний де й дим.
На березi рiчки
Посиджу в тiнi,
Де лiтньої нiчки
Кохалось менi.
Зiйду я на гору,
Де видно навкруг,
Де в юностi пору
Жив щирий мiй друг.
Вже батько i мати
На цвинтарi сплять,
Немає i хати,
Краї все ж манять.
Тут втома зникає,
Бiда геть бiжить,
Тут спокiй чекає
I хочеться жить.
12.07.2000
Свидетельство о публикации №113031002102